Wellis Spabad

OBS! Inom kort presenterar vi de spabad som kommer att kunna levereras under november/december. Fram till dess så kan vi inte visa detaljerad information om färger och modeller. 

 

Wellis är en Ungersk spa- och swimspatillverkare som erbjuder ett brett sortiment, från instegsmodeller som har en väldigt konkurranskraftig prislapp till deras avancerade modeller som erbjuder allt som man kan tänkas behöva. I deras topp moderna fabrik i Ungern tillverkas 10 000 spabad årligen av högsta möjliga kvalite. Wellis spabad har ett starkt fokus på massage och avslappning av kroppen som både utslitna och friska personer får en njutning av. 

Wellis produkterna har ett kar gjort av en Poli-Max förstärkning som ger en utmärkt termoisolerande egenskap vilket ger betydande energibesparing. Förutom den termoisolerande egenskapen har den också förträffliga ljudisolerande egenskaper. Förutom de redan givna egenskaperna med polyuretanisolering är det också ett miljövänligare alternativt jämfört med glasfiber. De färgval som Wellis erbjuder är Sterling Silver, Alba Pearl White, Winter Solstice, Storm Clouds, Midnight Camyon, och Tuscan Sun. Dock har inte alla modeller alla färgalternativ.

Kabinetten på alla Wellis spabad är tillverkad av ABS-plast i träimitation så man får det bästa av båda världarna, tåligheten av ABS-plast och designen av trä. Färgalternativen är brunt, svart, och grått. Dock har inte alla modelller alla färgalternativ.

Alla Wellis spabad kommer levererade med termoskydd anppassad för det skandinaviska klimatet som finns i färgerna mörkgrå, ljusgrå, brun, och beige.

MyLine serien är Wellis instegsserie med spabad för riktigt bra priser utan kompromisser. Modellerna styrs med den enkla kontrollpanelen Easy4 som kan nås inifrån spbadet själv. 

CityLine serien är den perfekta nivån mellan lyxiga spabad med hög kvalite och rätt kostnad. Funktionerna styrs med en pekskärm.

PeakLine serien är Wellis premiumserie som erbjuder den ultimata massage och terapi upplevelsen. 

Alla Wellis spabad och swimspa erbjuds en tio års garanti gällande skalets struktur och konfiguration. Dessutom erbjuds tre års garanti gällande teknikkomponenterna som ingår i badet, interna rörledningar och strålanordningar i händelse av läckage till följd av material- eller tillverkningsdefekter.

Klicka här för att öppna produktens användarmanual.

Erbjudanden
KUNDTJÄNST
BUTIKEN & WEBBEN
Vår butik har öppet för dig alla dagar i veckan!

Öppettider Butiken Täby
Mån - Fre 10:00 - 18:00
Lör 10:00 - 16:00
Sön 11:00 - 15:00

Kundtjänst via mail: kundtjanst@vattenbutiken.se

Kundtjänst telefon: 08-756 40 40
Mån - Fre 10:00 - 16:00
( lunch 12-12.30 )


Senast sålda varor
Estelle automatic filter cleaner
Estelle automatic filter cleaner
1.795kr 1.495kr
Spa Klor, granulat 1kg
Spa Klor, granulat 1kg
179kr
Spa Klor Tabs á 20g, 1kg
Spa Klor Tabs á 20g, 1kg
229kr
Spa Pipe Cleaner, 1ltr
Spa Pipe Cleaner, 1ltr
199kr
Spa pH Plus/Höjer pH, 1kg
Spa pH Plus/Höjer pH, 1kg
75kr
Insta-Test 4 Plus (Fritt Klor, Brom,pH, Alkalinitet, Hårdhet)
Insta-Test 4 Plus (Fritt Klor, Brom,pH, Alkalinitet, Hårdhet)
189kr
/poolskydd-pooltak bild1.png
searchresults?pagesize=20&searchstring=poolmate bild2.jpg
pool-och-spautrustning/pooluppvarmning/luftvarmepumpar bild3.jpg
pool-och-spautrustning/vattendesinficering/automatisk-dosering bild4.png