Köp- och Leveransvillkor

Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Priser som finns på hemsidan gäller endast här, och det kan förekomma prisskillnader på samma vara i vår fysiska butik.

Vi försöker hålla vår hemsida/E-butik så uppdaterad som möjligt och försöker i största mån vi kan att leverera de varor vi erbjuder här! Om en vara är slut så kontaktar vi Er via telefon eller mail och berättar detta och så försöker vi komma på en gemensam lösning!

Vi tillämpar Konsumentköplagen och Distanshandelslagen

för att säkra ert köp hos oss.

Pris
I priserna ingår moms med 25 %.

Frakt
Vi tar 49:- respektive 79kr i frakt om inget annat anges, vid köp över 500:- så bjuder vi på frakten.

Vid ordrar under 500kr innehållandes kemikalier så är frakten 79kr, pga kemikalietillägg vid transport.

Vid ordrar under 500kr som inte innehåller kemikalier så är frakten 49kr.

OBS! Specialbeställda produkter som är skrymmande kan ha avtalad fraktkostnad.

Lägsta Ordersumma

Vi har inte satt någon lägsta köpsumma för att ge er största möjliga smidighet i att handla.

Leveransinformation
Eventuell fraktkostnad tillkommer vid utcheckning av varukorgen.

Normalt levereras varor inom 2-5 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar).
Vi levererar alla order med DHL paket eller som brev med Posten. Valet av transportör beror på bästa tillgänglighet för er hemadress och storlek på varorna som ska skickas.

Normalt så skickar vi med DHL, och då kommer mottagaren att bli aviserad via SMS eller mail, vanligtvis SMS. Så därför är det mycket viktigt att ange rätt mobiltelefonnummer samt mailadress. Ifall det har gått mer en 10 dagar sedan ni lagt en beställning via vår hemsida, och det fortfarande inte kommit någon avi via sms eller mail. Var vänlig och kontakta vår kundtjänst så kan vi hjälpa er att få fram ert paket.

Leveranser till Danmark, Norge och Finland
Tyvärr har vår speditör höjt fraktpriserna så mycket att vi just nu inte kan erbjuda leveranser utanför Sverige. När vi fått till ett avtal som gör det möjligt att leverera till rimliga priser återupptar vi försäljning. 

Ej uthämtade paket

Beställda varor som inte hämtats ut inom fjorton, (14) dagar återsänds till Vattenbutiken. Om detta sker debiteras du en administrativ kostnad om 250:-(SEK) som härrör till Vattenbutikens kostnader för frakt, returfrakt, hantering och administration.

Betalningsalternativ

Postförskott

- Paket och brev som skickas med postförskott kostar 69:- i serviceavgift. Då betalar Ni med valfritt betalmedel vid utlämningsstället. 

Kortbetalning

- Kortbetalning via DIBS, Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via DIBS 100% säkert. All information är krypterad med SSL. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från du lagt din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden.

Faktura

- Fakturera Mig med Klarna. Vill du inte lägga ut pengar i förskott? Betala med Klarna, du får då en faktura som du betalar upp till 14 dagar senare. Du får också chansen att öppna ditt paket och inspektera din vara innan du betalar! Kostar 29:- extra i serviceavgift. Endast personer med svenskt personnummer kan i dagsläget använda Klarna Faktura hos oss.

Avgifter
Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras.

Återbetalningar
En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- eller bankgirokonto.
Återbetalningen sker inom 3 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Kund ansvarar själv för att produkten returneras säkert till oss. 

Regler gällander returer och byten av badkläder:
För att retunera badkläder till oss så är det ett par punkter som måste uppfyllas för att returen/bytet ska bli godkännt. Är inte alla punkter uppfyllda så förbehåller vi oss rätten att skicka tillbaka varan till kunden eller endast kreditera delar av köpessumman som kompensation.

- Badkläderna för EJ vara använda på något sätt.
- Eventuella sanitetsskydd måste sitta kvar i badplagget.
- Badkläder måste testas med vanliga underkläder på.
- Alla lappar och dylikt ska sitta kvar.
- Originalpåsen ska skickas med.
- Varan ska vara i säljbart skick.
- Vattenbutiken står för den slutliga bedömningen om att returen/bytet är godkänt.

Vi löser ej ut paket som är skickade mot efterkrav eller postförskott.

Reklamation
Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt.

Skadat gods
Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten.
Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar. 

Ångrar beställning
Ifall du vill stoppa din beställning så måste detta meddelas innan kl 12.00 dagen efter beställningen är lagd.

Erbjudanden
KUNDTJÄNST
BUTIKEN & WEBBEN
Vår butik har öppet för dig alla dagar i veckan!

Öppettider Butiken Täby
Mån - Fre 10:00 - 18:00
Lör 10:00 - 16:00
Sön 11:00 - 16:00

E-post Kundtjänst
kundtjanst@vattenbutiken.se

Telefon Kundtjänst
08-756 40 40

Telefontider Kundtjänst
Mån - Fre 10:00 - 16:00
Lör - Sön STÄNGT

Varmt välkomna!
Senast sålda varor
Flytande Bar, underdel, svart
Flytande Bar, underdel, svart
550kr
Spa Quick Tabs á 20g, 1kg
Spa Quick Tabs á 20g, 1kg
199kr
Spa Pipe Cleaner, 1ltr
Spa Pipe Cleaner, 1ltr
199kr
Spa pH Minus/Sänker pH, 1,5kg
Spa pH Minus/Sänker pH, 1,5kg
69kr
Spa Alkalinitet Upp/Höjer, 1kg
Spa Alkalinitet Upp/Höjer, 1kg
69kr
Viper Diamondfit, Purple/Black
Viper Diamondfit, Purple/Black (30"/152cl)
595kr
/poolskydd-pooltak bild1.png
searchresults?pagesize=20&searchstring=poolmate bild2.jpg
pool-och-spautrustning/pooluppvarmning/luftvarmepumpar bild3.jpg
pool-och-spautrustning/vattendesinficering/automatisk-dosering bild4.png