Hur handlar jag? Och andra vanliga frågor.

Här finner du en lista med vanliga frågor och andra förklarningar för att underlätta ditt handlande hos Vattenbutiken.se.

- Hur handlar jag? 

1. Först hittar du en vara du önskar att köpa, du navigerar genom hemsidan främst genom att använda dig av menyn till vänster.

2. Väl när du hittat din vara så väljer du eventuellt attribut, ex färg och storlek, i rullningslistorna till vänster om produktbilden. Observera att priset kan ändras beroende på vilket attribut du väljer, ex kan störra storlekar vara dyrare osv.

3. Klicka sedan på Köp-knappen för att lägga din vara i kungvagnen. Ett meddelande dyker upp mitt på skärmen för att bekräfta att du placerat varan i kundvagnen. Kundvagnen finner du högst upp i högra hörnet.

4. Ifall du önskar att lägga till flera varor i kungvagnen så klickar du dig vidare runt på hemsidan.

5. För att kolla vad du har lagt i kundvagnen så klickar du på Till kassan högst upp i högra hörnet. 

6. I kundvagnen kan du redigera de varor du har lagt till. Du kan bland annat: snabbt klicka dig tillbaka till varan, ändra antalet av samma vara, samt ta bort varan genom att klicka på det röda krysset som dyker upp ifall du håller muspekaren över varan.

7. När du har handlat klart så bläddrar du ned lite i kundvagnen.

8. Har du en rabattkod från oss? Regristrera då koden i rabattkodfältet, och tryck hämta rabatt. Om du inte ingen rabattkod så hoppar du helt enkelt över detta steg.

9. Välj vilket land du handlar ifrån, Sverige är alltid ett förvalt alternativ.

10. Välj betalmedod: Klarna Faktura, få en pappersfaktura med i paketet och betala denna inom 14 dagar från det att vi har skickat paketet. Payson Bank-/Kreditkort, betala direkt med ditt bank-/kreditkort via vår betalningsportal Payson. Postförskott, be oss skicka ditt paket emot Postförskott. Då betalar du kontakt eller med kort hos utlämningstället när du hämtar ut ditt paket.

11. Fyll i dina adressuppgifter. Genom att fylla i ditt personnummer så kan du automatiskt hämta nästan alla de adressuppgifter som behövs. Du kan alltid fylla i dina adressuppgifter för hand. OBS: För att kunna betala med Klarna Faktura så måste du ange ditt personnummer.

12. Fyll i din e-postadress. Detta för att du ska kunna få en orderbekräftelse via mail, samt gå med och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden ifall du önskar.

13. Fyll i ditt mobilnummer.OBS: När vi skickar paket Posten och DHL så skickar de i sin tur ut ett SMS-avi när paketet är framme. MYCKET VIKTIGT ATT MOBILTELEFONNUMMRET STÄMMER!

14. Bocka ur ifall du INTE önskar få vårt nyhetsbrev.

15. Bocka i ifall du önskar att ange en alternativ leveransadress, ex jobbet, en släkting eller kanske landstället.

16. Bocka i för att godkänna köp och leveransvillkor. När du bockar i denna ruta så godkänner du att du har läst, förstått och accepterat våra köp och leveransvillkor, vid oklarheter eller funderingar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst för mera information.

17. Klicka på Slutför beställning, ifall du valt Klarna Faktura samt Postförskott. Eller Gå vidare till Payson för att slussas vidare till vår betalningsportal.

18. Vi tackar för ditt köp hos oss, och det har skickats en digital orderbekräftelse till den mail du angivit.

- Jag önskar att returnera en vara.

Om du önskar att returnera en vara till oss så kontaktar du först vår kundtjänst, via mail eller telefon. Vi behöver bara veta att du önskar returnera, ej varför. Du skickar tillbaka din vara eller varor till:

VATTENBUTIKEN
HANTVERKARVÄGEN 11
187 66 TÄBY 

Du står för ev. fraktkostnader tillbaka till oss, om inte annat sägs. Det går även bra att komma till vår butik och returnera varan över disk. Du ansvarar också för att paketera varan eller varorna noggrant så att de inte riskerar att ta skada under transporten tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att neka en retur alternativt ta ut en ersättningsavgift ifall varan eller varorna är skadade pga att de är för dåligt paketerad.

I paket behöver du skicka med en lapp (förslagsvis ordersedeln, EJ FAKTURAN, ifall du har betalat med Klarna Faktura) där du skriver ditt namn, ordernummer, ev kontonummer för tillbakasättning av pengar, samt att du skriver att du önskar returnera varan.

När vi mottagit din vara så ser vi till att eventuella betalningar sätts tillbaka till ditt bankkonto, eventuellt så stryker vi din Faktura hos Klarna.

Vi meddelar dig via mail eller telefon att din retur är godkänd och att pengar är tillbakasatta/Klarna Faktura struken.

- Jag önskar byta varan, t ex till en annan storlek.

Om du önskar att byta storlek, färg osv så kontaktar du först kundtjänst och meddelar att du planerar att skicka tillbaka en vara till oss. 

Du skickar paketet till:

VATTENBUTIKEN
HANTVERKARVÄGEN 11
187 66 TÄBY

Du står för ev. fraktkostnader tillbaka till oss, om inte annat sägs. Det går även bra att komma till vår butik och byta varan över disk. Du ansvarar också för att paketera varan eller varorna noggrant så att de inte riskerar att ta skada under transporten tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att neka ett byte alternativt ta ut en ersättningsavgift ifall varan eller varorna är skadad pga att de är för dåligt paketerad.

I paket behöver du skicka med en lapp (förslagsvis ordersedeln ifall du har betalat med Klarna Faktura) där du skriver ditt namn, ordernummer, samt en rad att du önskar byta varan samt att du nämner till vilken storlek, färg etc, även ifall du berättat för kundtjänst vilken storlek/färg du önskar byta till.

Vi skickar tillbaka den nya varan så snabbt som möjligt tillbaka till dig, och Vattenbutiken står alltid för portot tillbaka till dig, om inget annat är sagt. Ifall det dyker upp komplikationer, ex att varan är slut eller tillfälligt slut så kontaktar vi dig så löser vi situationen per telefon eller mail. Vi reserverar oss för att varor kan vara slut på lager, och går ej att beställa hem.

Erbjudanden
KUNDTJÄNST
BUTIKEN & WEBBEN
Vår butik har öppet för dig alla dagar i veckan!

Öppettider Butiken Täby
Mån - Fre 10:00 - 18:00
Lör 10:00 - 16:00
Sön 11:00 - 15:00

Kundtjänst via mail: kundtjanst@vattenbutiken.se

Kundtjänst telefon: 08-756 40 40
Mån - Fre 10:00 - 16:00
( lunch 12-12.30 )


Senast sålda varor
Spa Gel Cleaner
Spa Gel Cleaner
199kr
Bubbelbad Desinfektions Tabs, 40st
Bubbelbad Desinfektions Tabs, 40st
99kr
Ytvattenhåv med aliminiumskaft
Ytvattenhåv med aliminiumskaft
249kr
Spa Shock Aktivt Syre, granulat, 1kg
Spa Shock Aktivt Syre, granulat, 1kg
219kr
Spa Klor Tabs á 20g, 1kg
Spa Klor Tabs á 20g, 1kg
229kr
Spa Shock Aktivt Syre Tabs á 20g, 1kg
Spa Shock Aktivt Syre Tabs á 20g, 1kg
299kr
/poolskydd-pooltak bild1.png
searchresults?pagesize=20&searchstring=poolmate bild2.jpg
pool-och-spautrustning/pooluppvarmning/luftvarmepumpar bild3.jpg
pool-och-spautrustning/vattendesinficering/automatisk-dosering bild4.png